Onaj ko je napravio dugove u klubu je najodgovorniji. Imas gomilu likova koji su odgovorniji od trenutne uprave.KakhaKaladze je napisao/la: ↑17 ožu 2025, 11:04 Ko je po tebi najodgovorniji za situaciju u klubu? Slozit cemo se da nije bajno finansijski i da je to uzrok svih problema. Jel tebi problem rec nesto protiv UO ili smatras da ovako treba biti? Da su svi vise krivi od UO a da oni rade svoje? Ne razumijem Bgm. Sve stoji sto pises al nijednom od tebe nisam cuo jedno slovo o odgovornosti UO za neuspjehe.
Ja uopste ovo ne smatram neuspjehom. Uspjeh je da smo izgurali godinu ipo sa ovakvom situacijom u ligi koja te realno kosta godinje oko 500.000 KM. Objektivno uspjeh. I jos uvijek nismo ispali tako da ne treba odustajati. Uspjeh je ostati u ligi.
UO je odgovoran za transparentnost, odnosno za manjak transparentnosti u zadnjih recimo pola godine.
UO je odgovoran sto nije otvoreno kazao koji je realni cilj ove ekipe. Pricali su o napadima na nesto ako se otvori nesto, a mi ni sa deblokadom racuna nismo na nuli. Dakle nije objektivno ni godinu nakon odblokiranja racuna racunati da je situacija u klubu cista. Odgovorni su jer to nisu predstavili tako javnosti.
Ne mogu reci da mi nije jasno zasto su najavili napad na PL, ali je u to rizik koji su preuzeli i koji se nije isplatio.