NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Zna li iko hoće li biti prenos utakmice iz Bihaća
Eto ici ce na dan utakmice pa nismo toliko propali. Oslabljeni smo sutra, najavljuje se kisa, teren prelos, nadam se boduBatistutA19 je napisao/la: ↑14 ožu 2025, 17:49 Celik otputovo za Bihac znaci ima se para moze seSutra srce na teren pa sta nam bog dragi da i Jedinstvu gori a poznavajuci Tigra prevaranta nece to bit lahko ostat neporazen.
Sto se tice pjesme i meni je bezveze nista posebno valjda nisam u tom fazonu ali hajd samo nek se pjeva.
Da hoce ovo sta bit od Kantona,rijesis se Fude koliko toliko normalizujes odnos naletis na nove bilmeze.
Sretno za sutra bodom.bi bio zadovoljan.
- BatistutA19
Daboga isli svaku nad prije pa makar bilo i 20 km od Zenice ,i ja bi bio zadovoljan bodom ali me lopovluka strah i nase psihe kod igraca i sad tvrdim da su u Gorazdu vise krivi igraci nego sudija da ti imas 1-3 u 91 minuti i nemas psihu zavrsit utakmicu do kraja da se dovedes u situacije da ti onako udje u 16 ili onaj faul.Eugen je napisao/la: ↑14 ožu 2025, 20:52Eto ici ce na dan utakmice pa nismo toliko propali. Oslabljeni smo sutra, najavljuje se kisa, teren prelos, nadam se boduBatistutA19 je napisao/la: ↑14 ožu 2025, 17:49 Celik otputovo za Bihac znaci ima se para moze seSutra srce na teren pa sta nam bog dragi da i Jedinstvu gori a poznavajuci Tigra prevaranta nece to bit lahko ostat neporazen.
Sto se tice pjesme i meni je bezveze nista posebno valjda nisam u tom fazonu ali hajd samo nek se pjeva.
Da hoce ovo sta bit od Kantona,rijesis se Fude koliko toliko normalizujes odnos naletis na nove bilmeze.
Sretno za sutra bodom.bi bio zadovoljan.
Kakva psiha se ocekuje od balvana poput Bajramovica i Varde koji su iskljucivi krivci za gubitak 2 boda u Goraždu a odigrali samo 15 minuta na terenu.Budu li sutra igrala ova dva šljivotresa poraz je neminovan, jedino se nadat da ne zaigraju ni sekundu pa se onda moze i bod ocekivat!