Trebalo je Stupcanici dat 4 miliona, nek stadion dotjeraju za premijer ligu, je8em im olovsko..
NK Čelik
Re: NK Čelik
Neće ni Stupcanica doživotno,kad tad ce se raspast,jer tako je sa našim klubovima,ide dok neko daje velike pare,kad stane gotovo je.Poput Sim baua,dok je onaj davao pare dovodili su igrače koji su sad za nas misaona imenica poput Kalesica Vazde i ostalih,a sad kad neda marke više,ugasili se,tako da mislim da ce i Stupcanica dozivit sličnu sudbinu.
-
Stupcanica je zasluzila bar 500k.
Stupcanica se nece nikad ugasitiR0B1J4SH je napisao/la: ↑01 vel 2025, 00:25Neće ni Stupcanica doživotno,kad tad ce se raspast,jer tako je sa našim klubovima,ide dok neko daje velike pare,kad stane gotovo je.Poput Sim baua,dok je onaj davao pare dovodili su igrače koji su sad za nas misaona imenica poput Kalesica Vazde i ostalih,a sad kad neda marke više,ugasili se,tako da mislim da ce i Stupcanica dozivit sličnu sudbinu.

Stupcanica ce odigrat PL i onda poslije toga polako ce doci gdje i pripada,nesto poput Mladost Doboj Kakanj

Nedavno sam njega ko primjer prvoligaškog stopera navodio, @allguns eto momak slobodan, šta ćemo sad?

Panjeta je Virgil za siromašne, nadam se da ćemo ga zaganjati da možemo mirno ući u borbu za opstanak

Evo i Nanića, Zaim nas baš Veležira

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Reko je Ćerim nema više pojačanja odnosno oslabljenja i to je to.Marke nemamo ode sve na blokadu.Cilj treba biti samo opstanak i deblokada, Plandilo je sporedna stvar, ako ispadnes mozes dobit samo mudo marijanovo.A to Plandilo doći će ti samo od sebe tamo zavrsetkom polusezone kad budes imao 0 a markice budu legled na glavni račun.Kad bi mogli barem poslije prelaznog roka da odblokiramo račun da napravimo hajc.Velika je to stvar.
Valjda ce doci i taj dan da mozemo dovesti igrace koje zelimo,a ne neku nedokazanu balavurdiju! Travnik sve sto valja uze i nebi me iznenadilo da sjebu Stupcanicu!
Samo Čelik!
Stvarno boli kad vidis da jedan Travnik dovodi igrace o kakvim mi sanjamo ,Gasal Haracic Panjete i sl.
J....m ti fudo kosti
J....m ti fudo kosti
Dodje treće kolo nastavka i gostovanje Travnika u Zenici i uzmu te ljudi 0-2 i onda neko psuje igračima/djeci kao srce na teren.
pa nisu oni krivi što ih je neko pustio u Čelik.
Dok Travnik dovodi Panjetu, Haračića itd Čelik pusta najbolje igrače da idu i dovodi ovu djecu jer koštaju 0 KM.

Dok Travnik dovodi Panjetu, Haračića itd Čelik pusta najbolje igrače da idu i dovodi ovu djecu jer koštaju 0 KM.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Mi smo prosjek zamijenili sa prosjekom. Iskreno sam ss nadao da mozemo dovesti dobrog stopera ili veznog.
Jedina mi je uzdanica Zaimovic, jer de duplo strucniji trener od ovih sto si bili prije. Da je Dario kojim slucajem jos na klupi ispali bi lagano.
Jedina mi je uzdanica Zaimovic, jer de duplo strucniji trener od ovih sto si bili prije. Da je Dario kojim slucajem jos na klupi ispali bi lagano.
Srce, čast i ponos!
Ma ne moraju se oni ugasit,dobro bi bilo kad bi bili tako ko Mladost,al kažem kad onaj zavrne česmu gotovo je,tad im opet slijede derbiji protiv Proletera Vareša i tih ekipa.Zamorano je napisao/la: ↑01 vel 2025, 07:15Stupcanica se nece nikad ugasitiR0B1J4SH je napisao/la: ↑01 vel 2025, 00:25Neće ni Stupcanica doživotno,kad tad ce se raspast,jer tako je sa našim klubovima,ide dok neko daje velike pare,kad stane gotovo je.Poput Sim baua,dok je onaj davao pare dovodili su igrače koji su sad za nas misaona imenica poput Kalesica Vazde i ostalih,a sad kad neda marke više,ugasili se,tako da mislim da ce i Stupcanica dozivit sličnu sudbinu.![]()
![]()
Stupcanica ce odigrat PL i onda poslije toga polako ce doci gdje i pripada,nesto poput Mladost Doboj KakanjSamo lahkapo
![]()
Neznam kako Zaim i trpi ove prelazne rokove i situaciju u klubu gdje mu se ne dovode prava pojacanja a ne vjerujem da je i kondicioni dosao ,tako da je sreca da je ikako kod nas na klupiPatrickBateman je napisao/la: ↑01 vel 2025, 13:15 Mi smo prosjek zamijenili sa prosjekom. Iskreno sam ss nadao da mozemo dovesti dobrog stopera ili veznog.
Ne znam stvarno kako mislimo naredne polusezone ostati, pa Goražde i Jedinstvo će nas uzet rutinski, a prva domaća Travnik koji je jedan od kandidata za ulazak jbt. Meni ovo sve ide u smjeru ispadanja, baš loš osjećaj imamAvenija je napisao/la: ↑01 vel 2025, 13:10 Dodje treće kolo nastavka i gostovanje Travnika u Zenici i uzmu te ljudi 0-2 i onda neko psuje igračima/djeci kao srce na teren.![]()
![]()
pa nisu oni krivi što ih je neko pustio u Čelik.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.