NK Čelik
Re: NK Čelik
Evo izgleda 600 hiljada km dobijamo od kantona ako se usvoji zakon u skupštini
Ako ako, dok se ne usvoji nista nije sigurno.Mogu u zadnjem trenu lopovi promjenit misljenje
LimVo likČe
Trebao je ici milion, znaci da su nam usput uzeli 400.000. A na nasim ledjima i zbog price za podrsku nama zakon usvojen.
Kad je ta sjednica skupstine?
600.000 ove godine i 600.000 naredne, 1.2 miliona za dvije godine od kantona je odlicno kada s ezna da nismo dinara dobili proteklih godina. Uz zagarantovanih 200.000 od grada siguran sam da cemo ove godine odblokirat racun
Bive i vise ovo je orva transa tako da bi moglo bit milion godisnjeEugen je napisao/la: ↑31 sij 2025, 17:36600.000 ove godine i 600.000 naredne, 1.2 miliona za dvije godine od kantona je odlicno kada s ezna da nismo dinara dobili proteklih godina. Uz zagarantovanih 200.000 od grada siguran sam da cemo ove godine odblokirat racun
-
prisonbreak
Nemila 220.000
Robija treba izgurati samo jednog delegata u skupstinu u zdk i jos bi vise novca moglo se dobiti.
Sta uradi Kapkovic
Robija treba izgurati samo jednog delegata u skupstinu u zdk i jos bi vise novca moglo se dobiti.
Sta uradi Kapkovic
Gdje nalazite te informacije? Ja ih nmg nigdje naciprisonbreak je napisao/la: ↑31 sij 2025, 18:27 Nemila 220.000![]()
Sta uradi Kapkovic![]()
-
Guest.1945
Dobit ces pare al u aprilu kad budes strahovao hoces li ispasti.Ne budes li sad imao dok je prelazni rok puši se.
Trebalo je Čeliku jos malo vise ići ali politika pa svako hoce svoje klubove da pogura
Kad vidiš neke klubove koliko će dobiti nigdje veze ali tako je u politici jbg
Uglavnom mislim da je ovo gotova stvar u narednih msm 10-tak dana bi trebala skupstina biti
Dobro je i ovo kako smo dobijali od kantona po 5 hiljada godišnje samo
Ehh jos da vidimo hoce li grad malo pogurati više od onih 200 hiljada u utorak je sjednica gv i usvajanje budžeta za ovu godinu
Kad vidiš neke klubove koliko će dobiti nigdje veze ali tako je u politici jbg
Uglavnom mislim da je ovo gotova stvar u narednih msm 10-tak dana bi trebala skupstina biti
Dobro je i ovo kako smo dobijali od kantona po 5 hiljada godišnje samo
Ehh jos da vidimo hoce li grad malo pogurati više od onih 200 hiljada u utorak je sjednica gv i usvajanje budžeta za ovu godinu
- BatistutA19
Daj sta das,uzmi od koga kod mozes sve je to ista bagra svugdje .Kad grad neda onda SDA kaze zasto se ne pogura Celik a kad hoce Fudo dat ili ako je dao ta ista SDA kaze zasto je dao nije po zakonu.
Kod Kantona isti ku*** samo obratno.
Tako da su mi glupe price neke navijacke ne treba nam od Fude tj grada nista makar nikad ne usli .
Nisam ja u toku nista a odlicno bi bilo kad bi dobili .
Ja sam reko uspjeh sezone za mene je ovaj iskljucivo redosljed i nikako drugacije bez opstanka sve price i padaju
1..OPSTANAK
2..DEBLOKADA.
3..PLANDILO TJ 1 TEREN SA GRADOM I SAVEZOM
4..SARADNJA SA KANTONOM SLICNO KAO SA GRADOM UVJEK
Kod Kantona isti ku*** samo obratno.
Tako da su mi glupe price neke navijacke ne treba nam od Fude tj grada nista makar nikad ne usli .
Nisam ja u toku nista a odlicno bi bilo kad bi dobili .
Ja sam reko uspjeh sezone za mene je ovaj iskljucivo redosljed i nikako drugacije bez opstanka sve price i padaju
1..OPSTANAK
2..DEBLOKADA.
3..PLANDILO TJ 1 TEREN SA GRADOM I SAVEZOM
4..SARADNJA SA KANTONOM SLICNO KAO SA GRADOM UVJEK
-
RealMadrid
Imaš na ZenicabloguRob_Sa je napisao/la: ↑31 sij 2025, 18:44Gdje nalazite te informacije? Ja ih nmg nigdje naciprisonbreak je napisao/la: ↑31 sij 2025, 18:27 Nemila 220.000![]()
Sta uradi Kapkovic![]()
Pare svakako idu na glavni racun i bice u februaru ali svakako ce to ic povjeriocima kojima smo ostali duzni i dok sve pokupe s racuna mozda ostane 50tak milja ,ali zato ce dugovi bit na 0km osim ViKa.Guest.1945 je napisao/la: ↑31 sij 2025, 18:48 Dobit ces pare al u aprilu kad budes strahovao hoces li ispasti.Ne budes li sad imao dok je prelazni rok puši se.
A ove sezone sto je bilo pojacanja bilo je, mozda jos jedan igrac mladi i to je to.
Bicemo bolji i spremniji nego proslu polusezonu i nebi trebalo bit problema za opstanak
Nemila 220.000KM
Atletski klub koji ima zavidne rezultate i u državi i u regiji, 80.000KM
Oj jeb** te politiko.
Atletski klub koji ima zavidne rezultate i u državi i u regiji, 80.000KM
Oj jeb** te politiko.