NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Allgunsblazing je napisao/la: 27 sij 2025, 16:56 Kaze daj PL igraca, ali ne svakog, nego onog koji je u prvih 11 i to ekipe sredine tabele. :mrgreen: :mrgreen:
Gdje si kontraš.Pljuni me usta ako nemaš tamo neke veze u klubu
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

R0B1J4SH je napisao/la: 27 sij 2025, 17:18
Bosanjeros je napisao/la: 27 sij 2025, 16:21
R0B1J4SH je napisao/la: 27 sij 2025, 16:17
Bila su i naša djeca pa znamo kako smo prolazili,al ovaj Mašetić,ako mislimo sa njim sta,radije hajmo odma spremat ekipu za dlc.
O čemu pričamo? Gledajući utakmicu protiv Kruševa protekli vikend, ovaj Mašetić obična taraba i on i ovaj iz Tuzle što je došao. Nemamo stopera kvalitetnog. Horić ako se povrijedi a već je povrijeđen nema nas nigdje. Bojim se da menadzeri rade opasan posao. A uprava stava daj sta das, pa onda posalji nasu djecu sto dalje od kluba, iako ovi sto dodju nisu nista bolji…
Bratovcic na pripremnoj protiv Kruševa,lik odma zajebo go,lopta ide na glavu on ide nogom lopta prodje i go.
Po meni u odbranu treba

Durmo

Smajlovic Horic Bajramovic Jusić

Mada nisam ni za Bajramovica al mislim da je od svih ovih stopera on najbolji.
Ostanemo li na ovom igrackom kadru u sezonu bih usao s Babicem barem kao prvom opcijom s klupe. Jos od juniorske utakmice s Igmanom on mi djeluje dosta dobro. Jest skrivio penal u Olovu, ali greske se desavaju preko kojih treba preci pogotovo igracu koji igra 2. seniorsku utakmicu u karijeri protiv dosta kvalitetnijeg tima.
Guest.1945

slika

Bolje im je da mu idu niz dlaku kad je već član.Ako već gutaš knedlu gutaj je do kraja.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 27 sij 2025, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Guest.1945 je napisao/la: 27 sij 2025, 17:37
Allgunsblazing je napisao/la: 27 sij 2025, 16:56 Kaze daj PL igraca, ali ne svakog, nego onog koji je u prvih 11 i to ekipe sredine tabele. :mrgreen: :mrgreen:
Moze li te neko drugi pljunuti?

Uopste nisam kontras, vec niste ni malo realni. Musa i Rasevic su nikakvi igraci i ovi sto su dosli mogu biti samo bolji. Vas je problem sto u zimskom prijelaznom roku, kada je klub u finansijskim problemima, ocekujete "pouzdanog premijerligaskog igraca."

I opet, klub dovede jednog bas takvog, po forumu ide prica kako kupimo otpatke fenjerasa. Je li vidite kolike gluposti valjate? Tacno neki misle da je Andjusic realno pojacanje i onda se razocaraju i svoje frustracije ljece po forumu.

Da ne pricamo o Kadricu i njegovih 10 nastupa u PL, ali nije on opet Andjusic.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Allgunsblazing je napisao/la: 27 sij 2025, 17:35
Cinvict35 je napisao/la: 27 sij 2025, 17:18 Uprava ok radi posteno ali sportski segment dobro steka ,sve je jasno nema se kesa i kuburi se ali vec 5ti prelazni rok isto rade nabaca se igraca ali bez nekog kvaliteta i tako 5ti prelazni rok mi nismo uboli igraca koji bi ostao i igrao neku ulogu u ekipi( bajramovic jedino je tu ali nije on kvalitet).
Dovedes pa otjeras i sve u krug dok ti evo drugi prelazni rok odlaze 2 najbolja igraca,Sivac a sad Masic.
Sto neko napisa ,stvarno treba imat muda pa ovako krenut u borbu za opstanak,ali mogu ovi igraci i da odrade top polusezonu ali mogu i da podbace pa i da ispadnemo
Je li ti stvarno mislis da je Masic, prema prikazanom u prosloj polusezoni, bio najbolji igrac Celika?
Pa nazalost jest bio najbolji igrac i to daleko osim Horica i Alija dok se nije povrijedio naravno.
Moja tvdnja dolazi iz toga da drugi ofanzivci nisu dali niti gola a niti nekih asistencija,i zato imam nadu da ce ova ekipa bit bolja iz razloga sto je nemoguce bit gori od onoga.
Trener ce odradit pripreme i imamo malo siri roster i trebali bi biti bolji pa i fizicki a i igrom .
Moras malo shvatit i navijace i forumase jbg
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 27 sij 2025, 17:51
Guest.1945 je napisao/la: 27 sij 2025, 17:37
Moze li te neko drugi pljunuti?

Uopste nisam kontras, vec niste ni malo realni. Musa i Rasevic su nikakvi igraci i ovi sto su dosli mogu biti samo bolji. Vas je problem sto u zimskom prijelaznom roku, kada je klub u finansijskim problemima, ocekujete "pouzdanog premijerligaskog igraca."

I opet, klub dovede jednog bas takvog, po forumu ide prica kako kupimo otpatke fenjerasa. Je li vidite kolike gluposti valjate? Tacno neki misle da je Andjusic realno pojacanje i onda se razocaraju i svoje frustracije ljece po forumu.

Da ne pricamo o Kadricu i njegovih 10 nastupa u PL, ali nije on opet Andjusic.
Musa i Rašević imaju dosta dosta utakmica u nogama u drugom rangu takmičenja, nisu zadovoljili, s razlogom je raskinut ugovor sa njima i onda svi očekujemo umjesto njih dvojice jednog solidnog prvoligaškog stopera, a doveli smo izlaznog juniora Slobode ranga našeg Hodžića na posudbu i stopera iz Sloge Gornji Vakuf, druga liga fbih grupa jug :(

Nije ovo sezona u kojoj možeš rezati troškove ko prošlu zimu, pa sa juniorima ganjati opstanak. Mi samo zbog bolje gol razlike nismo na 10. mjestu koje će možda voditi u niži rang.

Evo otprilike trenutni roster, plus fali Tolja :lol:

slika

Solidni na bekovskim i krilnim pozicijama, stoperi pretanki, osim Horića, vezni red, daj bože da taj mali Kadrić bude klon Arežine a u napadu da Bajrić bude regen Senada Brkića :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ovakva ekipa je jednom nogom u 3.ligi. Volio bih da me uveliko demantuju ali nisam optimističan.
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Očekivat da će Džanković I Hamza odigrat bolje drugi dio sezone I oslonit se samo na njih to je ravno samoubistvu. Šere nema do početka polusezone I pitanje je koliko će mu trebat vremena da se vrati u formu da uopšte zaigra. Kadrić nema minute u prethodnoj polusezoni.
Bratovčić par utakmica odigrao.
Musa I nenad su otišli,tako da štoperi su Horić I Hodžić.
Sve više liči da sljedeće sezone igramo dlc,daj bože da griješim al sve tako izgleda bez napadača veznog I solidnog štopera.
c'mon likČe
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Trebalo je bar jednog od dvojice Musa-Rasevic ostaviti ak se mislilo ovako. Meni sportska politika kluba je bolesna.
Guest.1945

Kad može TOŠK sebi obezbjediti bolje igrače onda znaš u kojem smo k.urcu.Jebo. ih dug više ne možeš ni tako.Kažeš krajem 2024 onda ništa kažeš početkom 2025 opet ništa.Ove pare od kantona nema to još do ljeta možda se nadat od grada prije ali nam ništa ne znači kad završi prelazni rok.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Guest.1945 je napisao/la: 27 sij 2025, 19:30 Kad može TOŠK sebi obezbjediti bolje igrače onda znaš u kojem smo k.urcu.Jebo. ih dug više ne možeš ni tako.Kažeš krajem 2024 onda ništa kažeš početkom 2025 opet ništa.Ove pare od kantona nema to još do ljeta možda se nadat od grada prije ali nam ništa ne znači kad završi prelazni rok.
To je sasvim normalno da imaju više para od nas pogledaj njihovih sponzora,drugo Tešanj je daleko ispred nekih gradova u Bosni i Hercegovini,htjeli vi to priznat ili ne,i sigurno im gradonacelnik nie bio za to da se Tosku dadnu pare,i koliko god da im se dadne neće u PL nikad.
Drugo,sto se tice duga,niko ovde ne spominje one sto su taj dug zaradili,al se spominju osobe koji taj dug vraćaju.
Koji vam je k.u.rac ba,budite realni više,jedva kraj s krajem se spaja,tu spominjete Andjusica,pa jestel normalni?
Jel vi znate koliko on košta?
I ja bi vise volio da dodje Van dijk nego Bratovčić,al kako ćeš ga dovest?
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Guest.1945 je napisao/la: 27 sij 2025, 19:30 Kad može TOŠK sebi obezbjediti bolje igrače onda znaš u kojem smo k.urcu.Jebo. ih dug više ne možeš ni tako.Kažeš krajem 2024 onda ništa kažeš početkom 2025 opet ništa.Ove pare od kantona nema to još do ljeta možda se nadat od grada prije ali nam ništa ne znači kad završi prelazni rok.
Jesi i ti naporan više ba ima bitnijih stvari od nekih pojačanja u ovom trenutku, klub riješava papirologiju i dogovor s gradom u vezi dodijeljivanja Plandila NK Čeliku na korištenje, vjerujem da će sve biti okončano u narednih 15-tak dana. Kada su u pitanju pare, prije ces dobiti od kantona nego od grada jer grad još nije budzet usvojio za ovu godinu
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Mozda uprava zna da nemozemo ispast :lopta: pa i ne trose za igrace nego pokusavamo od mladzih neki talentiraniji igrqca nekoga i pogodit za buducnost.
MI NEMOZEMO ISPAST
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Cinvict35 je napisao/la: 27 sij 2025, 20:05 Mozda uprava zna da nemozemo ispast :lopta: pa i ne trose za igrace nego pokusavamo od mladzih neki talentiraniji igrqca nekoga i pogodit za buducnost.
MI NEMOZEMO ISPAST
Svi smo mi ovdje glupi samo si ti pametan jel?
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Eugen je napisao/la: 27 sij 2025, 19:43
Jesi i ti naporan više ba ima bitnijih stvari od nekih pojačanja u ovom trenutku, klub riješava papirologiju i dogovor s gradom u vezi dodijeljivanja Plandila NK Čeliku na korištenje, vjerujem da će sve biti okončano u narednih 15-tak dana. Kada su u pitanju pare, prije ces dobiti od kantona nego od grada jer grad još nije budzet a1usvojio za ovu godinu
Plandilo je generacijski projekt i možda najbitniji za budućnost kluba, ali to ne znači da treba ugroziti ove kratkoročne ciljeve, a opstanak je trenutno jebeno bitan i ovom transfer politikom, poprilično ugrožen. Mada, opet se tu postavlja pitanje koliko smo realno mogli bolje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Odgovori