Rz88 je napisao/la: ↑27 sij 2025, 15:42
Drago mi je da ce Durmo dobiti konkurenciju. Samo da i i taj novi golman ne pocne stagnirati s trenutnim uslovima. Takodjer se nadam dolasku jos jednog veznog koji ce pomoci ekipi. Valjda nam se kockice sloze pa da konacno rijesimo tu poziciju.
Izgleda da je to to sto se tice prelaznog roka ,nije odradzen kako su govorili i najavljivali,moze bit dobro da se pogodi sa ovim igracima ali sti tako fula teska.
Opet ostaje nada da neko dodze pred pocetak sezone ,neko ko nije zavrsio neki odg klub.
Čuj samo golman i to je to.J.ebo te Mašetić, odbrana ti šuplja ko švicarski sir.Još samo da ti se Horić povrijedi i to je to.Dvije sezone imaš k.určevu odbranu.Sad ti primaju golove iz njihovih grešaka.Vardo raspustio stomak ne zna primit loptu i dodat, 3 mjeseca jeo masni sir.Vidjet ćemo kako se borimo za opstanak do kraja i strepimo.J.ebem ti više juniore i antitalente pojačanja od fenjeraša.
Guest.1945 je napisao/la: ↑27 sij 2025, 15:53
Čuj samo golman i to je to.J.ebo te Mašetić, odbrana ti šuplja ko švicarski sir.Još samo da ti se Horić povrijedi i to je to.Dvije sezone imaš k.určevu odbranu.Sad ti primaju golove iz njihovih grešaka.Vardo raspustio stomak ne zna primit loptu i dodat, 3 mjeseca jeo masni sir.Vidjet ćemo kako se borimo za opstanak do kraja i strepimo.J.ebem ti više juniore i antitalente pojačanja od fenjeraša.
Potpuno si u pravu, slijedi velika borba za opstanak.
Tako je najlakse… Dovedi Masetica iz Vakufa na probu, a nasu djecu dalje od kluba.
Bila su i naša djeca pa znamo kako smo prolazili,al ovaj Mašetić,ako mislimo sa njim sta,radije hajmo odma spremat ekipu za dlc.
O čemu pričamo? Gledajući utakmicu protiv Kruševa protekli vikend, ovaj Mašetić obična taraba i on i ovaj iz Tuzle što je došao. Nemamo stopera kvalitetnog. Horić ako se povrijedi a već je povrijeđen nema nas nigdje. Bojim se da menadzeri rade opasan posao. A uprava stava daj sta das, pa onda posalji nasu djecu sto dalje od kluba, iako ovi sto dodju nisu nista bolji…
prisonbreak je napisao/la: ↑27 sij 2025, 16:32
Vatromet pripremiti ako ostanemo u ligi
Da dva kluba ispada, bio bih u panici sa ovom ekipom što se opstanka tiče, a sada kada ispada 4, 5 ili 6 klubova, čudo će biti ako ova ekipa izbori opstanak i zauzme mjesto među sigurnih 9 ekipa.
Bez ozbiljnog veznjaka i stopera, mi smo jednom nogom u drugoj ligi centar.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bosanjeros je napisao/la: ↑27 sij 2025, 16:10
Tako je najlakse… Dovedi Masetica iz Vakufa na probu, a nasu djecu dalje od kluba.
Bila su i naša djeca pa znamo kako smo prolazili,al ovaj Mašetić,ako mislimo sa njim sta,radije hajmo odma spremat ekipu za dlc.
O čemu pričamo? Gledajući utakmicu protiv Kruševa protekli vikend, ovaj Mašetić obična taraba i on i ovaj iz Tuzle što je došao. Nemamo stopera kvalitetnog. Horić ako se povrijedi a već je povrijeđen nema nas nigdje. Bojim se da menadzeri rade opasan posao. A uprava stava daj sta das, pa onda posalji nasu djecu sto dalje od kluba, iako ovi sto dodju nisu nista bolji…
Bratovcic na pripremnoj protiv Kruševa,lik odma zajebo go,lopta ide na glavu on ide nogom lopta prodje i go.
Po meni u odbranu treba
Durmo
Smajlovic Horic Bajramovic Jusić
Mada nisam ni za Bajramovica al mislim da je od svih ovih stopera on najbolji.
Uprava ok radi posteno ali sportski segment dobro steka ,sve je jasno nema se kesa i kuburi se ali vec 5ti prelazni rok isto rade nabaca se igraca ali bez nekog kvaliteta i tako 5ti prelazni rok mi nismo uboli igraca koji bi ostao i igrao neku ulogu u ekipi( bajramovic jedino je tu ali nije on kvalitet).
Dovedes pa otjeras i sve u krug dok ti evo drugi prelazni rok odlaze 2 najbolja igraca,Sivac a sad Masic.
Sto neko napisa ,stvarno treba imat muda pa ovako krenut u borbu za opstanak,ali mogu ovi igraci i da odrade top polusezonu ali mogu i da podbace pa i da ispadnemo
Cinvict35 je napisao/la: ↑27 sij 2025, 17:18
Uprava ok radi posteno ali sportski segment dobro steka ,sve je jasno nema se kesa i kuburi se ali vec 5ti prelazni rok isto rade nabaca se igraca ali bez nekog kvaliteta i tako 5ti prelazni rok mi nismo uboli igraca koji bi ostao i igrao neku ulogu u ekipi( bajramovic jedino je tu ali nije on kvalitet).
Dovedes pa otjeras i sve u krug dok ti evo drugi prelazni rok odlaze 2 najbolja igraca,Sivac a sad Masic.
Sto neko napisa ,stvarno treba imat muda pa ovako krenut u borbu za opstanak,ali mogu ovi igraci i da odrade top polusezonu ali mogu i da podbace pa i da ispadnemo
Je li ti stvarno mislis da je Masic, prema prikazanom u prosloj polusezoni, bio najbolji igrac Celika?