Mokri snovi. Kako bi nam legao, ko budali samarjaskozee je napisao/la: ↑13 sij 2025, 22:13 https://sportbc.ba/fudbal/premijer-liga ... -saradnju/
Hajde doktoreeeeeee
NK Čelik
Re: NK Čelik
Skupa igracka
Po mom misljenju, Nemanja moze igrati u bilo kojem premijerligasu, osim mozda Zrinjskom i Borcu. Vjerovatno ce i dobiti ponude iz Premijer Lige. Mi smo u ovom slucaju samo nijemi posmatraci

Po mom misljenju, Nemanja moze igrati u bilo kojem premijerligasu, osim mozda Zrinjskom i Borcu. Vjerovatno ce i dobiti ponude iz Premijer Lige. Mi smo u ovom slucaju samo nijemi posmatraci
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Možda bude nezadovoljan ponudama i odluči polusezonu kod nas
-
RubikovaKocka
Realno Andjusic sad da dodje nit je realno niti treba sada doci. Ako bude iduce sezone taj napad na PL slucajno e onda da. Onda ce nam trebati vise ovakvih igraca u Celiku ( Recimo on, Burekovic, Libe na gol itd itd
)
Sad je bitno samo privesti mirno sezonu i opstati u ligi.
Sad je bitno samo privesti mirno sezonu i opstati u ligi.
Ljudi moji jestel vi svjesni koliko košta Anđušić? Hhahahahahaha
Pa šta mi ovdje pričamo da li je moguće
Pa šta mi ovdje pričamo da li je moguće
Čovjek na godišnjem nivou košta 120.000 KM i neko je ozbiljan da ga dovedemo
I to 120 000 KM bez poreza, neto plata
Kad se dugovanja svedu na nulu, nadam se do naredne sezone, opet naš klub neće moći dovoditi igrače ovog ranga, čak i pola njegove plate bi bio ogroman zalogaj.
De ba ljudi spustite se na zemlju znate li vi koliko je andusic imao platu u Sarajevu 10-tak hiljada sigurno
Mi ne možemo 2-3 hiljade sad dat nekom igraču vi bi Liju

Mi ne možemo 2-3 hiljade sad dat nekom igraču vi bi Liju
Kada se jednog dana bude PL napadala, neću mlađeg od 25 godina na terenu 
-
Guest.1945
Samo posudbe i to je to.Nemamo novca sad za imalo kvalitetnog igrača, a vidimo koga smo doveli ove sezone i bacili ono malo novca što imamo.Ovo je ovako najbolje, a dobit ćemo i malo vjerovatno kvalitetnijeg igrača.Nama trebaju samo 2 iskusna igrača minimalno da znaju usmjeriti ekipu na terenu.Kada bi uboli na posudbu to bi top bilo.
-
KakhaKaladze
Imal gdje kakvog veznjaka za posudbe, najkriticniji dio ekipe nam idalje visi.
-
PatrickBateman
Gledao sam ovog u Velezu par puta, iskreno nije nista posebno. Ni kod navijaca Veleza nije uzivao neki poseban respekt.
Plus lici na Darwina Nuneza
Plus lici na Darwina Nuneza
Srce, čast i ponos!
Ma niko nam ni ne treba ako ćes zadrzati proslogodisnju ekipu, dva pleja iskusnija u vezi i to je sve. Valjda ubodemo nekoga u vezi nakon 17 prelaznih rokova. 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA