NK Čelik

Rob_Sa

Re: NK Čelik

Post Postao/la Rob_Sa »

Danas prelazimo brojku od 300, za sada sigurno do Borca ide preko 500 aBd
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Gledam sad na fb stranici CarsijaZenica pišu da su dobili neke info da stoji jasna agenda da se Čelik iseli.Sad šta kako, ali niko taj ugovor neće vidjet sem uprave a oni nek javno objave.
jaskozee

Post Postao/la jaskozee »

Guest.1945 je napisao/la: 07 sij 2025, 14:08 Gledam sad na fb stranici CarsijaZenica pišu da su dobili neke info da stoji jasna agenda da se Čelik iseli.Sad šta kako, ali niko taj ugovor neće vidjet sem uprave a oni nek javno objave.
Sve SDA spinovi, ista govna ko i KF. Čovjek fino na press rekao da je to dom NK Čelik.
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

jaskozee je napisao/la: 07 sij 2025, 14:37
Guest.1945 je napisao/la: 07 sij 2025, 14:08 Gledam sad na fb stranici CarsijaZenica pišu da su dobili neke info da stoji jasna agenda da se Čelik iseli.Sad šta kako, ali niko taj ugovor neće vidjet sem uprave a oni nek javno objave.
Sve SDA spinovi, ista govna ko i KF. Čovjek fino na press rekao da je to dom NK Čelik.
Ma koliko je i Gici vjerovat
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Pročitali raspravu na klixu jer prate taj forum gdje se trenutno vodi polemika i odmah objava da ubace crv sumnje i okrenu kao navijače protiv Fude kao da smo svi levati. Spin čisti. I to su velika govna, nisu u rangu grobara Zenice ali tu su blizu.

Mjesec dana do Banja Luke tačno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Avenija je napisao/la: 07 sij 2025, 17:02
Pročitali raspravu na klixu jer prate taj forum gdje se trenutno vodi polemika i odmah objava da ubace crv sumnje i okrenu kao navijače protiv Fude kao da smo svi levati. Spin čisti. I to su velika govna, nisu u rangu grobara Zenice ali tu su blizu.

Mjesec dana do Banja Luke tačno.
Nadam se invaziji Robova
Guest.1945

Najviše povlače paralelu sa Željom i Sarajevom većina zašto oni nisu pristali na uslove koje nude, ako je uopšte došlo do toga, jer i Vicko kaže da su kod njih mutnje radnje sa zamljištem , a kolim znam opština i f.k Sarajevo imaju između sebe nesuglasica u vezi stadiona, tu je bio prvobitan plan, a Grbavica sa zemljištem da je i tu nešto mutno.Ne znam kome vjerovati, da imamo gradonačelnika koji bi radio u interesu kluba i grada onda nebi strahovali nego bi prepustilu a ovako....Samo se nadam da će klub isto da profitira i da neće olako podleći pritisku.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Povedi nas VIP člane Fuade :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Ja mislim da je ovo @zamorano 300. član.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Guest.1945 je napisao/la: 07 sij 2025, 19:09 Ja mislim da je ovo @zamorano 300. član.
Nisam ja :D I kad bi bio ja bi vala pod Zamorano se sliko da budem amoniman :lol:
300 clanova ni u snu nisam pomislio,svaka cast raji na odzivu!
Citaju li i prate li ovaj odziv i nasi nogometni baletani u kopackama!
Hoce li uzvratit makar s 4 boda s prva dva gostovanja? :D Znamo da nece :mrgreen:
disara

Post Postao/la disara »

Najavljen press u petak, ne mogu da ne kazem kad bi se oglasili da je deblokiran racun pa da proslavimo kako treba jos pogotovo pred kup.
Nadati je se najboljem.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

disara je napisao/la: 08 sij 2025, 17:13 Najavljen press u petak, ne mogu da ne kazem kad bi se oglasili da je deblokiran racun pa da proslavimo kako treba jos pogotovo pred kup.
Nadati je se najboljem.
Nazalost nije deblokiran racun ali ima u najavi super stvari,neznam hocel se o tome pricat ali ima super stvari koje ce se uskoro desit za nas klub
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ova godina je presudna u oporavku kluba, ja vjerujem da cemo na veliki jubilej naseg kluba slaviti mnogo pozitivnih stvari oko naseg kluba
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Press u pravo vrijeme, zreli smo za neke nove informacije, nadam se da ce nas obradovati. Opcenito i za stanje u klubu u proteklom periodu i kakvi su planovi. Malo smo svi zahladnili u ovo vrijeme pauze, vrijeme je da se vratimo starim navikama :D
disara

Post Postao/la disara »

Cinvict35 je napisao/la: 08 sij 2025, 18:57
disara je napisao/la: 08 sij 2025, 17:13 Najavljen press u petak, ne mogu da ne kazem kad bi se oglasili da je deblokiran racun pa da proslavimo kako treba jos pogotovo pred kup.
Nadati je se najboljem.
Nazalost nije deblokiran racun ali ima u najavi super stvari,neznam hocel se o tome pricat ali ima super stvari koje ce se uskoro desit za nas klub
Ma otprilike smo to i znali, ali sto kaze Bati masta moze svasta. Aa malo smo i mi na forumu utihnuli, pa da se barem sta napise.
Odgovori