Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Nama treba da su prioritet igraci iz ze-do kantona, Vitez, Travnik, Bugojno.
Uvijek je bilo kvalitetnih igraca iz ovog regiona, dakle samo pazljivo odabrati.
Pa jedan od najboljih igraca svih vremena BiH, Susic je iz Zavidovica, Buza iz Kaknja, Brkic iz Kacuna itd itd
ABd doci ce i to na svoje, mislim da je najtezi period iza nas, ali proci ce i ovo oko blokade i ostatka dugova.
Po meni najveci problem smo mi zenicani, brate slaba posjeta katastrofa, umjesto da podrzimo klub, Bogami svela se na 1000 jedni te istih koji kupuju u fan shpu, karte itd
Valjao bi nam Masic da ostane i ovu sezonu, ubica je to.
Mnogi naši koji su pratili temu tamo na sarajevskom forumu i portalu koji nema novinara iz Zenice jos uvijek ne znaju gdje su svi zasto je podforum Čelik obrisan itd, evo mene drug pita gdje ste i registrovao se, da mu nije imao ko reci ne bi znao.
Kako ostalima prosiriti ovaj forum naš zenički?. Sigurno 60-70% nije upratilo prelazak jer brišu link ovoga foruma kada postaviš tamo. Samo da raja zna gdje sva ekipa iz Zenice.
Trenutno nas je registorovano ovdje 54.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull je napisao/la: ↑07 srp 2024, 14:09
Hahaha, al kako jadno sve izbrisali
Uvijek su te tako i gledali iako im je Zenica top 5 posjeta grad ukljucijući i dijasporu. Trebat će vremena da se navikne covjek da ovdje ulazi i da za zazivi forum a da se navika odlaska tamo zaboravi.
Čekamo admina malo da još doradi forum, doda teme..pa i one kao chat nevezane za isključivo sport i ako je moguce da nije plav izgled foruma
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull je napisao/la: ↑07 srp 2024, 14:09
Hahaha, al kako jadno sve izbrisali
Uvijek su te tako i gledali iako im je Zenica top 5 posjeta grad ukljucijući i dijasporu. Trebat će vremena da se navikne covjek da ovdje ulazi i da za zazivi forum a da se navika odlaska tamo zaboravi.
Čekamo admina malo da još doradi forum, doda teme..pa i one kao chat nevezane za isključivo sport i ako je moguce da nije plav izgled foruma
Bas tako
Treba malo ovo usminkati, dodati ljepsu neku temu mozda za forum, srediti sve da je preglednije. Jos plus aktivirati vijest preko portala i malo dijeliti na drustvene mreze. Samim time povuce sve iz Zenica i sa klix foruma, ista je to klica.
Bas su pokazali ovime svoje oravo lice, od muke izbrisali sve teme haha
Početkom sedmice ćemo osvježiti i doraditi forum po željama većine.
U komunikaciji smo sa Redbull-om pa ćemo na obostrano zadovoljstvo pokušati dignuti sve ovo na veći nivo.
Sport bez cenzure se priključuje akciji forumaša za obnovu Čeličnog zida s iznosom od 100,00 KM, pa će to @laudrop ovdje ponovo napisati u novoj temi “Čelični zid”.