NK Čelik

Bandit

Re: NK Čelik

Post Postao/la Bandit »

Sekin 27.07.2005. - 27.07.2024.,19 godina
Milicajac

Post Postao/la Milicajac »

Off topic, teren je Bogu plakat :(
phillies

Post Postao/la phillies »

Zar vec 19, covjece.

:cry: Jug ce pamtit' tvoje ime, Nermine
Samo Čelik zenički !!!
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Ide li danas neki potpis na Bilinom polju? :rock:
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
FliX

Post Postao/la FliX »

Daj nam kapitalca koji u nogama ima i PL. :tobože:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Poslije dzume
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Milicajac je napisao/la: 26 srp 2024, 10:26 Off topic, teren je Bogu plakat :(
Zasto je off topic? Stadion i infrastruktura je sastavni dio kluba jednako kao igrački kadar i svi ostali segmenti koji u zbiru čine jedan klub.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Preopasna bomba ide ali ne danas :tobože: u finalnim je pregovorima s ovim igračem
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

laudrup je napisao/la: 26 srp 2024, 13:53 Preopasna bomba ide ali ne danas :tobože: u finalnim je pregovorima s ovim igračem
:alkohol:

Hoćemo li se spišati na pomen imena tog igrača ? :grljenje:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Bio sam malo do stadiona u klubu ,bgm teren nije dobar pun nekih fleka valjda ce ga sredit ubrzo ,sta je ono razlog ne znam .
Meni je najbitnije ta bomba ako je istina ali Laudrup vecinom pogodi sve i ima dobre tacne informacije i da je vezni igrac jos valjalo bi.Ovo cini mi bi se sve bi nekako mogli namirit ako se ne moze ali bas dobar vezni igrac treba e tu bi Ali i Talha dosli do izrazaja i ta ta igra povezanost i valjo bi neki krilni igrac ,sa ta 2 igraca bio bi zadovoljan.
Sta bi za sezonske kad ce zvanicno bit pustene u prodaju kad ce stici u klub i da li je stiglo vec i tu se nadat vecoj prodaji nego prosle sezone jer povoljno je i ko je clan i ko nije..
R0b

Post Postao/la R0b »

BatistutA19 je napisao/la: 26 srp 2024, 14:13 Bio sam malo do stadiona u klubu ,bgm teren nije dobar pun nekih fleka valjda ce ga sredit ubrzo ,sta je ono razlog ne znam .
Meni je najbitnije ta bomba ako je istina ali Laudrup vecinom pogodi sve i ima dobre tacne informacije i da je vezni igrac jos valjalo bi.Ovo cini mi bi se sve bi nekako mogli namirit ako se ne moze ali bas dobar vezni igrac treba e tu bi Ali i Talha dosli do izrazaja i ta ta igra povezanost i valjo bi neki krilni igrac ,sa ta 2 igraca bio bi zadovoljan.
Sta bi za sezonske kad ce zvanicno bit pustene u prodaju kad ce stici u klub i da li je stiglo vec i tu se nadat vecoj prodaji nego prosle sezone jer povoljno je i ko je clan i ko nije..
Sad bio uzeo clansku i sezonsku, meni rekose u ponedeljak da ce zvati za sezonsku i da ce biti gotova. :rock:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

R0b je napisao/la: 26 srp 2024, 14:47
BatistutA19 je napisao/la: 26 srp 2024, 14:13 Bio sam malo do stadiona u klubu ,bgm teren nije dobar pun nekih fleka valjda ce ga sredit ubrzo ,sta je ono razlog ne znam .
Sad bio uzeo clansku i sezonsku, meni rekose u ponedeljak da ce zvati za sezonsku i da ce biti gotova. :rock:
Ja bio jutros u 9 meni rekli u toku dana zvat al izgleda nista ni meni do ponedjeljka hahha
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Od ponedeljka najvjerovatnije :alkohol:
R0b

Post Postao/la R0b »

Ponedeljak rock and roll :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:
phillies

Post Postao/la phillies »

Valja stat' u red u nedelju navecer :) k'o onomad za karte za reprezentaciju :lol:

Naprijed Če!!!!
Samo Čelik zenički !!!
Odgovori