NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Truhlo
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 25 srp 2024, 14:53 Moze li neko zamisliti uopste stanje u Zenici u ovom trenutku da večeras na Bilinom igraju Čelik Wisla Krakow. :pray:

Jbt meni sto je san, Borac Zrinjski Sarajevo igraju svake dvije godine :(
Još 3 sedmice do Goražda :grljenje:
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

phillies je napisao/la: 25 srp 2024, 14:58 De ba, probudite se na vrijeme...brzo vas prenese od realnosti :D :D :D :D
Brzo će Gornji Rahić, Pirota, Lukavac itd :D
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

NK Čelik od sutra kreće sa prodajom sezonskih ulaznica za sezonu 2024/25. Prodaja će se vršiti do prve domaće utakmice koja će se odigrati 17.08.2024.

𝐏𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐚 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐯𝐫š𝐢𝐭 ć𝐞 𝐬𝐞:
▪ U službenim prostorijama stadiona Bilino polje svaki dan od 08:00 do 16:00 sati;
▪ U fan shopu NK Čelik (na istočnoj strani stadiona);

𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭𝐢:
▪ Ušteda do 60% u odnosu na cijenu pojedinačnih ulaznica;
▪ Ulaz na sve domaće utakmice prvenstva i kupa;
▪ Mogućnost gledanja jedne utakmice u sezoni iz VIP A lože uz prethodnu najavu najmanje 5 dana ranije (ograničeno na 10 vlasnika sezonskih);
▪ Mogućnost obilaska stadiona i prostorija jednom u sezoni (uz prethodnu najavu);
▪ Popust 10% za sezonsku kartu naredne godine.

𝐂𝐢𝐣𝐞𝐧𝐞:
▪ ZAPAD ⬛🟥 90,00KM
Popusti:
- Članovi 40,00KM;
- Učenici/studenti 60,00KM;
- Penzioneri 50,00KM;
- Djeca/Junior sezonske 👶 (0g-6g) 1,00KM.

▪ ISTOK ⬛🟥 80,00KM
Popusti:
- Članovi 35,00KM;
- Učenici/student 50,00KM;
- Penzioneri 40,00KM;
- Djeca/Junior sezonske 👶 (0g-6g) 1,00KM.

▪ JUG ⬛🟥 60,00KM
Popusti:
- Članovi 30,00KM;
- Učenici/student 40,00KM.

Uskoro više informacija o sezonskim ulaznicama na našoj web stranici!
Napokon :pray: Gledaj popusta, nedavno sam se žalio da su nam preskupe sezonske :mrgreen:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ovo je i vise nego korektno. Svaka cast za ove sezonske za djecu, simbolicnih 1KM.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Sudeći po tome da su izbacili sezonske koje uključuju djecu i učenike, nadam se da će i oni plaćati ulaz od naredne sezone. Dosta je više javašluka, pun zapad protiv Klisa 4000 ulaznica prodano.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Korektne cijene. Sto se tice djece, mislim da i dalje ovi mali (0-6) nece placati kartu. Ova sezonska karta, vise je simbolicnog karaktera. Sve iznad treba da plati kartu :D i zenturace takodjer :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 25 srp 2024, 15:28 Korektne cijene. Sto se tice djece, mislim da i dalje ovi mali (0-6) nece placati kartu. Ova sezonska karta, vise je simbolicnog karaktera. Sve iznad treba da plati kartu :D i zenturace takodjer :D
Ma ko će kontrolisati je li imaš 6 ili 7 godina. Lagano po besplatnu sezonsku ako planiraš voditi dijete mlađe od 7 godina i to je to. Ne puštati više nikog bez ulaznice i tačka.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Truhlo je napisao/la: 25 srp 2024, 15:18 Sudeći po tome da su izbacili sezonske koje uključuju djecu i učenike, nadam se da će i oni plaćati ulaz od naredne sezone. Dosta je više javašluka, pun zapad protiv Klisa 4000 ulaznica prodano.
I da lijepo koristimo brojace karata kad ih vec imamo. Takodjer jos jedna zamjerka za obezbjedjenje na utakmici protiv Stupcanice, oduzimaju se plasticne flasice 0.33 sa vodom (sto i treba sve okej) a onda udjes na tribinu i vidis kako pojedinci mogu unijet pivo u staklenim flasama. Ajmo malo da poradimo da ista pravila vaze za sve.
phillies
12. igrač

Jah bolan, onaj mene prekopa kao da je finale Lige prvaka a ne pripremna tekma :vješanje: bas revnosan tip.

@Truhlo, u pravu si za ovo oko karti. Ne pustati nikog dzaba i to je to. Eto ako mislis voditi dijete na tekmu, sezonska za njega je marka. Sve ostalo, nadjes svoju kategoriju i platis.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Evo prilike da se raja uclani i dodze ti skoro na isto da kupis sezonsku zapad bez popustq na clqnove
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sezonske korektne cijene i za clanove i koji nisu clanovi a dobra je stavka posebno za penzionere a sto se tice pojedinacnih ulaznica treba malo i realnosti je li vi vec neki fantazirate ,neko pise i u PL 15 maraka i 20 ,a sad 8 ili 10 maraka moze ali kad budu plate 2000 i penzija 1000,pa Sarajevo -Spartak veceras je Istok 12 koje jace od Zenice finansijski bog zna koliko.
Vi pojedinci gledate samo po sebi i svioe neke zelje i fantazije bez imalo realnosti treba tu gledat malo i kvalitet lige,i kvalitet Celika i protivnika i na kraju i ostale dzepove kod svih ljudi ,nije to samo hajd digni cjene ,ljudi ce mozda doci na neku a sta ces za ostale utakmice ,neko ce rec sta ce nam ..Svaki navijac je bitan i ovaj fanatik sa Juga do onog derbi navijaca.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Neka zamorano rijesi ženturače i djecu zauzvrat neka otvori pite ispod sača na podestu zapada :D Krompirusa 1 kg =15 KM

Karte isuvise nego korektne. Bravo. :like:

Hajd jos pojacanja, vezana koja pobjeda i da podivljamo :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Pojacanja poslije dzume :lol: :lol:
Samo Čelik zenički !!!

Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

KakhaKaladze je napisao/la: 25 srp 2024, 15:31
Truhlo je napisao/la: 25 srp 2024, 15:18 Sudeći po tome da su izbacili sezonske koje uključuju djecu i učenike, nadam se da će i oni plaćati ulaz od naredne sezone. Dosta je više javašluka, pun zapad protiv Klisa 4000 ulaznica prodano.
I da lijepo koristimo brojace karata kad ih vec imamo. Takodjer jos jedna zamjerka za obezbjedjenje na utakmici protiv Stupcanice, oduzimaju se plasticne flasice 0.33 sa vodom (sto i treba sve okej) a onda udjes na tribinu i vidis kako pojedinci mogu unijet pivo u staklenim flasama. Ajmo malo da poradimo da ista pravila vaze za sve.

E to su te rutonje s pivama u ruci jos uso dzabe oni su ko zohari neunistivi :lol: @Avenija budem li ja resavo zenturace pola ce ih na hitnoj zavrsiti a to za prodaju njima ne mozes nista prodat ni kartu ni pitu to udje djabe s pola duluma maslanice u dzepovima ponese od kuce :D Rekonstrukcija stadiona bit ce u septembru,sad mozes mislit sta ce sve rekonstruisat otac ih ebo ;) Sezonske super cijene ko je clan,ko nije boli me kita :D
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Šečerović,Matković I vezni popunjen I onda krilo kapitalca pa da podivljamo :rock:
c'mon likČe
Odgovori