NK Čelik
Re: NK Čelik
Ahmetspahić je sasvim solidno odigrao protiv Stupčanice na krilu. Čak mi je borbeniji i više odbrani pomagao od Martinovića.
Smajlovića spustiti na beka, a njega probat na krilu da vidimo kako funkcioniše.
Sad imamo možda i viška stopera
Smajlovića spustiti na beka, a njega probat na krilu da vidimo kako funkcioniše.
Sad imamo možda i viška stopera
- asimdemineri
Ima i Vardo trocifren broj utakmica prve lige, pa ga svaki post opereš. Pravda za VarduTruhlo je napisao/la: ↑24 srp 2024, 15:39 Jedno su prijateljske, drugo takmičarske utakmice. Mi protiv Bratstva nismo imali šuta u okvir gola, bez šanse. Ljudi imaju provjerene igrače, pogledaj vezni red Berbić, Pandžić, Hrelja, Ćosić, Smajić i Jaganjac u napadu. Imaju preko 1000 utakmica prve lige.
Tako isto i Banovići Husić, Pirić, Trumić, Huseinspahić, pa se čudimo kad nam ljudi sakriju loptu na Bilinom.
Nama veza i napad juniori i do skoro juniori osim Mašića i Varde.
Alija Izetbegović Čelik
Provjeri malo brojke, Vardo do prošle sezone je imao samo 18 nastupa u prvoj ligi, kakav trocifren broj. Nije ni čudo što je na kraju prošle sezone izgubio mjesto u prvom timu.asimdemineri je napisao/la: ↑24 srp 2024, 16:46Ima i Vardo trocifren broj utakmica prve lige, pa ga svaki post opereš. Pravda za VarduTruhlo je napisao/la: ↑24 srp 2024, 15:39 Jedno su prijateljske, drugo takmičarske utakmice. Mi protiv Bratstva nismo imali šuta u okvir gola, bez šanse. Ljudi imaju provjerene igrače, pogledaj vezni red Berbić, Pandžić, Hrelja, Ćosić, Smajić i Jaganjac u napadu. Imaju preko 1000 utakmica prve lige.
Tako isto i Banovići Husić, Pirić, Trumić, Huseinspahić, pa se čudimo kad nam ljudi sakriju loptu na Bilinom.
Nama veza i napad juniori i do skoro juniori osim Mašića i Varde.
Trocifren broj nastupa ima možda u trećem rangu u drugoj ligi centar i zapad.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Durmiš u Tuzla Cityu.
Zenicki McGregor trenira sa ekipom
-
Jel ovo i Karalic igra ovu prijateljsku za TC ?Bosanjeros je napisao/la: ↑24 srp 2024, 18:17 Durmiš u Tuzla Cityu.
Kako bi nam ovaj Branimir Sisko valjao iz Tomislava u21 a moze pokrit i lijevo i desno krilo .Truhlo je napisao/la: ↑24 srp 2024, 14:33Svaka ozbiljna ekipa prve lige ima 7, 8 solidnih igrača u prvih 11 i da bi mladi igrači ostvarili potencijal uz njih mora biti neko iskusniji kvalitetan. Ne mogu Međuseljac i Tabaković ostvariti potencijal ako je iza njih Vardo koji igra toplo hladno, jednu utakmicu prekuca i onda 3 utakmice prodaje lopte i bude zamjenjen već na poluvremenu.Allgunsblazing je napisao/la: ↑24 srp 2024, 14:15 Prioritet zavisi od toga sto trener zeli da igra. Ono sto je sigurno da bi nam leglo dovesti svasta nesto, a uporedo opet imamo dobra 3-4 igraca iz omladinskog pogona koji bi trebali dobiti vise sanse.
Prizivaj ga Truhloni
-
Karalic je u Zrinskom OsjeckoRubikovaKocka je napisao/la: ↑24 srp 2024, 19:07Jel ovo i Karalic igra ovu prijateljsku za TC ?Bosanjeros je napisao/la: ↑24 srp 2024, 18:17 Durmiš u Tuzla Cityu.
-
Ima li šta za pripreme, ide li se igdje?
Ako bi potpisao profi ugovor trebali bi imati naknadu za treniranje ,nesto je i veca ako je inostrani profi ugovorBosanjeros je napisao/la: ↑24 srp 2024, 19:27Karalic je u Zrinskom OsjeckoRubikovaKocka je napisao/la: ↑24 srp 2024, 19:07Jel ovo i Karalic igra ovu prijateljsku za TC ?Bosanjeros je napisao/la: ↑24 srp 2024, 18:17 Durmiš u Tuzla Cityu.
Tanka Tuzla pravo. Očekivao sam jača imena, za sad par iskusnih i djeca, čuj Durmiš im u prvom timu
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Tako je, slijedi nam naknada za treniranje. Sumnjam da stranci im mogu potpisivati amaterske ugovore, tako da je vjerovatno profi. Ne znam koliko nas sljeduje, mozda nekih 50k KM. Truhlo to zna racunatiCinvict35 je napisao/la: ↑24 srp 2024, 20:32Ako bi potpisao profi ugovor trebali bi imati naknadu za treniranje ,nesto je i veca ako je inostrani profi ugovor
-
Imamo čovjeka u FIFA-i koji će se pobrinuti, da nam dođe svaki euro, koji nas sljeduje....
-
Sad ce biti, valja Zrinjskom, a nama ne valja
Edit, mislio sam da je mostarski haha
Edit, mislio sam da je mostarski haha
Zadnja izmjena: Kontras'88, dana/u 24 srp 2024, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Baš tako. Ima također online fifa kalkulator Ako se Čelik i Zrinski vode ko klubovi 4. kategorije onda ništa, ako se vodimo ko klub 3. kategorije onda preko 50 000 € za samo ove dvije i po godine što je kod nas bio, nisam ubacivao datume iz omladinskog staža.schalke 04 je napisao/la: ↑24 srp 2024, 20:58 Imamo čovjeka u FIFA-i koji će se pobrinuti, da nam dođe svaki euro, koji nas sljeduje....
Nešto mi nerealno zvuči da će Zrinski platiti 50k € za Karalića
-
Kad je isposlovano, da nam Paderborn treba uplatiti oko 30 hiljada eura za jednog našeg kadeta, a tad smo bili ili kantonalac ili 2. liga FBiH, sad bi u svakom slučaju trebali dobiti novac....