NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Kontras'88 je napisao/la: 17 pro 2024, 17:43
Truhlo je napisao/la: 17 pro 2024, 17:13
Kontras'88 je napisao/la: 17 pro 2024, 14:11 Jbt daj nemoj da pravimo od Čelika invalid klub.
Cuj ispasti, kakav smo to mentalitet postali, sve razumijem i vico i Borac, al daj izadji probaj moze moze ne moze ispadnes posteno i vozdra.
Mozda grijesim ne znam...
Izgleda ti zaboravio izdanja invalida na jesen u gostima :lol: :lol:
Normalno da nisam, al ne mozes prizeljkivat od svog kluba da skine gace jos u svlacionici.
Pa sve razumijem, politika ih gura, upumpavaju pare Bog sami zna vise odakle, pa ne samo borac, zrinjski i ostali, samo ruzno je za procitati ovo i gotovo.
Otidji daj sve od sebe izgubi 5 0 idi kuci i hajd, a ne prepali se ne mozemo mi to i hajd.
Pa zrinjski da je tako razmisljao Aston Villa bi ih ubila 8 0
Ljudi otisli igrali fudbal i eto kako je zavrsilo, parirali su.

Ne mogu vjerovat da igraci koji sutaju loptu cijeli zivot i trce kako znaju za sebe, ne mogu odigrati mozda 3 4 utakmice vise u 2 mjeseca i da radi toga se prizeljkuje ispadanje.
Svasta.
Normalno da raja prižljkuje ispadanje jer je ovo najgluplja ekipa ikad, nisu sposobni bod uzeti Gradini nakon 2 sedmice pripreme a još da igraju srijeda subota i to kad gostuju direktnim konkurentima za ispadanje Goraždu i Jedinstvu :lol: :lol:

Važniji je siguran opstanak u ligi nego kup, da igramo kući pa hajd i nekako, ovako neki pristojan poraz i pripremaj se za pakleno proljeće u ligi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Truhlo je napisao/la: 17 pro 2024, 18:15
Kontras'88 je napisao/la: 17 pro 2024, 17:43
Truhlo je napisao/la: 17 pro 2024, 17:13
Izgleda ti zaboravio izdanja invalida na jesen u gostima :lol: :lol:
Normalno da nisam, al ne mozes prizeljkivat od svog kluba da skine gace jos u svlacionici.
Pa sve razumijem, politika ih gura, upumpavaju pare Bog sami zna vise odakle, pa ne samo borac, zrinjski i ostali, samo ruzno je za procitati ovo i gotovo.
Otidji daj sve od sebe izgubi 5 0 idi kuci i hajd, a ne prepali se ne mozemo mi to i hajd.
Pa zrinjski da je tako razmisljao Aston Villa bi ih ubila 8 0
Ljudi otisli igrali fudbal i eto kako je zavrsilo, parirali su.

Ne mogu vjerovat da igraci koji sutaju loptu cijeli zivot i trce kako znaju za sebe, ne mogu odigrati mozda 3 4 utakmice vise u 2 mjeseca i da radi toga se prizeljkuje ispadanje.
Svasta.
Normalno da raja prižljkuje ispadanje jer je ovo najgluplja ekipa ikad, nisu sposobni bod uzeti Gradini nakon 2 sedmice pripreme a još da igraju srijeda subota i to kad gostuju direktnim konkurentima za ispadanje Goraždu i Jedinstvu :lol: :lol:

Važniji je siguran opstanak u ligi nego kup, da igramo kući pa hajd i nekako, ovako neki pristojan poraz i pripremaj se za pakleno proljeće u ligi.
Ovo je tekma za tribine,raja ce pozeljeti fudbal...Hajp se vec sprema po drustvenim mrezama!Idemo pokazati ko smo I sta smo u navijackom smislu,a rezultat je svakako nebitan sto se Kupa tice.Koga god da smo dobili osim Varesa I mozda jos 2-3 ekipe ,ispali bi vjerovatno.Ovako mozda ispadnemo od Borca koji je realno najvise postigao u Evropskim takmicenjima od svih nasih predstavnika.Daleko je jos tekma,ali nema predaje sto se tice terena a na tribinama bice nas dosta vjerujem!
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Dragi moji forumaši,

očigledno je da klub prolazi kroz teške i tmurne dane, nisam komentarisao ništa oko toga, jer smatram da imaju pametnije glave od mene, ali to sada nije cilj mog posta.

Ranije smo utvrdili da imam previše slobodnog vremena na poslu, pogotovo sad oko praznika. Nakon što sam uspio poslovne i privatne obaveze riješiti, ovaj put umjesto dresova sam, pazite sad koliko sam lagggaaaan, napisao pjesmu.

Nije nešto, ali da se razbije sivilo na forumu.
Vještačka inteligencija je pjevala, pa molim vas da ne zamjerite previše na očajnim gramatickim greskama i izgovoru pojedinih riječi

Nadam se da ćete uživati.

https://suno.com/song/79a13fb4-a7ea-425 ... 25c60dca5f
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zanimljivo :like: , može li umjetna inteligencija i spot napraviti?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Rob_Sa je napisao/la: 18 pro 2024, 10:12 Dragi moji forumaši,

očigledno je da klub prolazi kroz teške i tmurne dane, nisam komentarisao ništa oko toga, jer smatram da imaju pametnije glave od mene, ali to sada nije cilj mog posta.

Ranije smo utvrdili da imam previše slobodnog vremena na poslu, pogotovo sad oko praznika. Nakon što sam uspio poslovne i privatne obaveze riješiti, ovaj put umjesto dresova sam, pazite sad koliko sam lagggaaaan, napisao pjesmu.

Vještačka inteligencija je pjevala, pa molim vas da ne zamjerite previše na očajnim gramatickim greskama i izgovoru pojedinih riječi

Kakva je ovo pjesma? Sta ima tu veze o Čeliku? Vise se pjeva da nema grijanja😂 De ba uhvati se ti posla ;)
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Dobra ti je pjesma ali brate samo kuknjava, moro sam ugasit nakon minute dosta mi moje muke.I ovako smo j.ebani u mozak umjesto da nas podigneš ti nas gurnu još dublje.Daj Čelika mani se Fude.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

:lol: :lol:
Alija Izetbegović Čelik
R0b

Post Postao/la R0b »

Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ona reklama ne priliči našem klubu da igrači nazdravljaju pivom.Još im samo fali tiket u ruci kako ispunjavaju da upotpune javašluk.Alkohol i kladionica ne idu zajedno sa sportom i zato se moraju granice postaviti kada se radi o reklamiranju istog.Ipak su to nemoralne stvari i šaljemo lošu sliku, a po fb smo postali predmet šprdnje odnosno igrači predstvljeni kao još veći invalidi.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Guest.1945 je napisao/la: 19 pro 2024, 03:44 Ona reklama ne priliči našem klubu da igrači nazdravljaju pivom.Još im samo fali tiket u ruci kako ispunjavaju da upotpune javašluk.Alkohol i kladionica ne idu zajedno sa sportom i zato se moraju granice postaviti kada se radi o reklamiranju istog.Ipak su to nemoralne stvari i šaljemo lošu sliku, a po fb smo postali predmet šprdnje odnosno igrači predstvljeni kao još veći invalidi.
Ako to gledas sa vjerske strane razumijem te i ne bi ni polemiso onda ni vjera i sport ne idu zajedno. Sad ako gledas realno ne bi se ja slozio sa tim, mnogim klubovima ,ligama su sponzori i pivare i kladionice ,jednostavno moras i sponzore ispostovat drzat ce onda drugi neko pivo i tiket od kladionice .
Uzmi primjer eo naumpade mi samo Ozujsko pivo i Jelen pivo jesu li onakvi igraci i onakvi savezi pristali da drze pivo i da nazdravljaju i Modric i Mitrovic i ostal pa uzmi MOZZART koga je reklamiro nego Mitrovic i takvi primjera vagon i iz regiona i po svijetu.
Apsolutno se ja sa tvojom konstatacijom ne slazem nego drzat i pivo itiket t ali za sto vise novca na tom se borit a ne tjerat sponzore.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Guest.1945 je napisao/la: 19 pro 2024, 03:44 Ona reklama ne priliči našem klubu da igrači nazdravljaju pivom.Još im samo fali tiket u ruci kako ispunjavaju da upotpune javašluk.Alkohol i kladionica ne idu zajedno sa sportom i zato se moraju granice postaviti kada se radi o reklamiranju istog.Ipak su to nemoralne stvari i šaljemo lošu sliku, a po fb smo postali predmet šprdnje odnosno igrači predstvljeni kao još veći invalidi.
Daj ti pare umjesto pana i nece pive drzat drzat ce papir s natpisom tvog nika! Jeste i bistri ko mutna Lasva,sponzori su to bolan,ne budes li drzo tu pivu u ruci i reklamiro je drzat ce momci kitu onda! Mani se morala i moralisanja kulture i nivoa kad feninga klub nema! Kad je pametovat vagon vas ovdje ima a kad je uplatit makar 10 km za klub onda se nema! Sramota je da cijeli forum ne moze skupiti za 12tog igraca!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Sredi ti da islamska zajednica bude generalni sponzor s jedno 200k godisnje i nece biti reklame pive il kladionice.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

RubikovaKocka je napisao/la: 19 pro 2024, 09:09
Sredi ti da islamska zajednica bude generalni sponzor s jedno 200k godisnje i nece biti reklame pive il kladionice.
Sta ima islamska zajednica sa fudbalom, nemoj se provaljivat
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Yebeni Liverpool je dugo vremena imao Carlsberg za sponzora i njihov natpis nosio na dresu. Real Madrid isto bwin kladionicu. Oni u Bayernu svake godine Oktoberfest promovisu. Svakom klubu sa Balkana je sponzor neka kladionica, a igraci direktno bivaju ukljuceni u marketing.

Samo je to kod nas "problem". Uslikali se sa limenkom u ruci i tjt. A kometari su takvi isto ko da su gajbu popili.

Ali eto bitno je bespotrebno moralisat i trazit problem tamo gdje ga nema.
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 19 pro 2024, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Zato Bayernovi igraci svake godine na Oktoberfestu. Jedan od najvecih sponzora im Paulaner. Ako netko misli da zbog slike oni i piju onda je neznalica. Fudbal je biznis, uzmes pare i reklamiraj sta god hoces. Pogotovo u nasoj situaciji se sponzori ne mogu birati, vec uzmi sto ti se nudi.
Odgovori