NK Čelik

zastava

Re: NK Čelik

Post Postao/la zastava »

Bravo :pray: za ovog igraca koji je ucestvovao u akciji hiljadarka. Svaka cast.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nogometaši Čelika jučer su u prvoj prijateljskoj utakmici poraženi od Stupčanice rezultatom 2:3. Meč je igran na stadionu Bilino polje, a gledaoci su mogli uživati u lijepoj i efikasnoj nogometnoj partiji.

Budući da su iz tabora Zeničana najavili borbu za vrh i eventualni ulazak u Premijer ligu, sigurno da je jučerašnja utakmica pokazala da će za borbu za sami vrh biti potrebno dovesti još nekoliko pojačanja, što je nakon utakmice u izjavi za službenu stranicu kluba potvrdio i šef stručnog štaba Dario Damjanovića.

“Utakmica u kojoj se moglo vidjeti mnogo toga, jedino sam nezadovoljan konačnim rezultatom. Pred nama je možda i odlučujuća sedmica da se dovedu adekvatna pojačanja i da vidimo šta i kako dalje”, kazao je Damjanović.

Koja su to pojačanja i koje su to pozicije prema onome što se moglo vidjeti, ali i prema trenutnom rosteru, klubu s Bilinog polja potreban je još jedan golman za rostera, desni bočni, zadnji vezni i krilni napadač, sa ta četiri pojačanja crno-crveni bi sigurno bili spremni za borbu za vrh tabele i borbu za Premijer ligu.

Vidjet ćemo hoće li Uprava kluba reagovati i uslišiti molbe šefa stručnog štaba, kako bi kompletirali roster do kraja naredne sedmice.
sportbc.ba
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

:pivo: Za igraca koji zeli ostati aMoniman :pivo:

Akcija "Hiljadarka" je cini mi se bila pun pogodak.
E zbog ovih stvari je potrebno da se nasa zajednica odrzi i raste, pa makar na Viberu grupu napravili. Platforma je nebitna, bilo to ovaj / onaj forum, facebook zajednica, viber grupa, komunikacija pomocu dimnih signala, bitno je da svako od nas da koliko misli da moze za dobrobit naseg Starca.

PS. Sad mi nesto na um pade, sta je sa sehicem (forumasem) ?

A Dinin tekst, kao da je nase postove citao. Dino nastavi, na dobrom si tragu :D
Samo Čelik zenički !!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

phillies je napisao/la: 21 srp 2024, 21:14 :pivo: Za igraca koji zeli ostati aMoniman :pivo:

E zbog ovih stvari je potrebno da se nasa zajednica odrzi i raste, pa makar na Viberu grupu napravili. Platforma je nebitna, bilo to ovaj / onaj forum, facebook zajednica, viber grupa, komunikacija pomocu dimnih signala, bitno je da svako od nas da koliko misli da moze za dobrobit naseg Starca.

A Dinin tekst, kao da je nase postove citao. Dino nastavi, na dobrom si tragu :D
Makar ovdje mozemo iznijeti prijedloge i znamo da ce nas i poslusati
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Eugen je napisao/la: 21 srp 2024, 22:02
phillies je napisao/la: 21 srp 2024, 21:14 :pivo: Za igraca koji zeli ostati aMoniman :pivo:

Makar ovdje mozemo iznijeti prijedloge i znamo da ce nas i poslusati
To nesto ironično ili?
phillies

Post Postao/la phillies »

Ovo se nije odnosilo na klub, nego na administraciju foruma koliko sam ja shvatio.
Samo Čelik zenički !!!
R0b

Post Postao/la R0b »

Kad pocinje turnir u Vitezu?
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

R0b je napisao/la: 22 srp 2024, 00:10 Kad pocinje turnir u Vitezu?
Subota protiv Rudar Kaknja.
Hoce li Celik dobiti sta od transfera ovog Emir han Topcua?
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Veliki dan za Čelik. Sretno novim/starim ljudima u strukturama kluba!
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

Po meni Bratstvo veći favorit od Stupčanice ove sezone, bas ce nezgodna ekipa biti
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

kirat410 je napisao/la: 22 srp 2024, 11:54 Po meni Bratstvo veći favorit od Stupčanice ove sezone, bas ce nezgodna ekipa biti
Slazem se, ali opet ne vidim to Bratstvo u PL nikako. Niti imaju uslove niti su dovoljno organizovani za tako veliki zalogaj kakav je PL. Takvim klubovima je ova liga krajnji domet, tako je i sa Stupčanicom.
R0b

Post Postao/la R0b »

I ja sam misljenja da je timu iz Gracanice najveci trenutno domet prva liga federacije.Jedino ko trenutno ima uslove i novce da igra premier ligu je Tuzla City.Mi cemo vjerovatno znati na cemu smo do nove godine, ako kojim slucajem budemo drzali prikljucak do tada a bude odblokiran racun i bude novca od grada, onda mozemo ja mislim ocekivat i borbu za ulazak.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Kakvo ba Bratstvo iz Gracanice, likovi treniraju na skolskom igralistu, ko ne vjeruje nek vidi na njihovoj fb stranici. Mislim mogu oni biti u vrhu tabele, ali i kontekstu napada na PL suvisno je pricati o njima.
Srce, čast i ponos!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Shvatite da naši svi konkurenti ako odluče da uđu, prijavit će druge stadione za premijer ligu. Svi iz tuzlanskog kantona mogu igrati na tušnju, za Stupčanicu se spominje Grbavica ako uđu. Ne bi bili ni prvi, ni zadnji klubovi koji svoje utakmice igraju na drugom stadionu. Koliko se to isplati klubovima je druga priča.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 22 srp 2024, 15:10 Shvatite da naši svi konkurenti ako odluče da uđu, prijavit će druge stadione za premijer ligu. Svi iz tuzlanskog kantona mogu igrati na tušnju, za Stupčanicu se spominje Grbavica ako uđu. Ne bi bili ni prvi, ni zadnji klubovi koji svoje utakmice igraju na drugom stadionu. Koliko se to isplati klubovima je druga priča.
Glavni finansijeri Stupčanice su u upravi Zelje i ne bi bilo iznenadjenje da ukoliko budu prvi igraju na Grbavici medjutim zar nema onaj propis zakon status ili sta već da mogu igrati utakmice samo na tlu svog područnog saveza tj NSZDK na stadionu koji ispunjava uslove. Zbog toga pravila je Borac ugasio Krupu ako se ne varam.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori