NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Bravo.
Svako zna da se "bez q..a ne ide u svatove" tako i ove najave borbe ne idu ako nema finansija i pojacanja. A ko se udarao u prsa kao "bice para, kad krene borba za PL", pa eto...krenula je borba...ali corak sa njihove strane (zasad)
Samo Čelik zenički !!!
ronaldo

Post Postao/la ronaldo »

Robert Jonjić je napisao/la: 21 srp 2024, 13:15 Najveća mana ovakvih foruma je to što se svako može sakriti iza nicka i pisati šta god poželi ne razmišljajući o ikakvim posljedicama.

Ne znam šta je cilj i zašto se konstantno na silu potencira priča o tome da je Uprava najavila bezuslovan napad/ulazak u Premijer ligu.

Da li ljudi sami sebe lažu, svjesno lažu druge, čuju ono što žele čuti - ne znam, ali dovoljno je pogledati press konferenciju gdje se ta priča o povratku u Premijer ligu barem 5 puta uslovila obećanom podrškom, da svima bude jasno šta se želi postić:

https://www.facebook.com/zenitzenica/vi ... 4547302014
Emir Čerim, 2:00 – Što se tiče ciljeva za narednu sezonu, cilj nam je da nastavimo sa radom sa našim mlađim momcima. Imamo prostora da dovedemo 3-4 ciljana pojačanja koja će poboljšati ovu našu mladu ekipu i donijeti iskustvo. Nećemo da žurimo da ne bi slučajno napravili grešku koju smo napravili prošle godine.

Emir Čerim, 05:29 – Što se tiče ambicija, one su usko povezane sa podrškom koju mi možemo dobiti od budžeta svih institucija kako federalnih, tako kantonalnih i pogotovo gradskih.

Emir Čerim, 06:52 – Imamo dosta manji teret dugovanja i smatramo, ukoliko budemo imali podršku lokalne zajednice, Kantona i Federacije, da bi mi sigurno mogli ući u priču povratka Čelika u Premijer ligu. Do tada ćemo se boriti svim mogućim silama, svjesni smo da imamo dobru ekipu, svjesni smo da ukoliko pogodimo s pojačanjima da ćemo sigurno biti konkurnentni, a ozbiljniji iskorak bi sigruno napravili sa dodatnom podrškom Grada, Kantona i Federacije.

Denis Mušović, 11:45 – U ove ciljeve koje Upravni odbor ima pred sobom i koje će izložiti na skupštini, potrebno da je da svi gledamo u istom pravcu, da svi imamo istu ambiciju, trebamo svi biti povezani i trebamo težiti ka istom, a to je povratak u Premijer ligu.
To je jedan veliki porjekat koji Uprava ne može sama da podnese. Tu mora, prije svega, da bude podrška navijača, Gradske uprave ali i vlade Ze-Do kantona
.

Tarik Hadžimahmutović, 19:22 – Obećano nam je da, u onom momemtnu kada budem htjeli napast Premijer ligu, da ćemo dobiti značajniju podršku. Mogu reći zvanično da ćemo mi ako bog da u sljedećoj sezoni napast Premijer ligu i pozivam ove ljude iz Grada koji su nam obećali podršku da ispune to obećanje jer je sad taj momenat.

Tarik Hadžimahmutović, 20:10 – Igrački kadar ne možemo pravit bez onog čega nemamo. Trenutno nemamo finansija da bismo mogli razmišljati o igračkom kadru u onom kapacitetu u kojem bismo možda trebali, ali svakako da uz pravu podršlu ljudi od kojih je ta podrška neophodna da ćemo i u tom pravcu moći puno više napraviti.

Tarik Hadžimahmutović, 22:25Pozivamo sve koji su nam obećali podršku da nas sad podrže jer je sad pravi trenutak. Sad se pravi ekipa, na tom talasu dobrih stvari i pozitivnih rezultata da idemo u ovom smjeru da odblokiramo račun i da konačno vratimo Čelik konačno tamo gdje pripada!
Ljudi naprave press konferenciju s ciljem da pozovu političare na ispunjenje obećane podrške kako bi se napala PL. I umjesto da to iskoristimo da stvorimo takvu atmosferu da i političari prepoznaju momenat i djeluju, ovdje se piše kako je Uprava najavila PL :roll:
Bravo Robi. Ako zazivi vezanje clanskih, imati cemo bar dio transparentnosti pisanja na forumu. Ovako svako si daje za pravo da bilo kakvu kritiku uputi u teskim vremenima, a ne doprinosi klubu. Zivio :rock:
Che!
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Svi se izgleda slazu oko jedne stvari, treba hitno (kao i prethodne sezone) veznjak kapitalac da imamo kontrolu igre.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
phillies

Ne slazem se sa vezanjem clanskih za nickove na forumima trecih lica. Kad bi klub imao svoj forum, onda ok. Ili da je neko iz kluba zaduzen za "verifikovanje" profila kao profil-clan na ovom forumu.
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Kakvo vezivanje clanskih s nikom foruma! Pa pola raje ovdje sto pise nije clan kluba a kamo li da donira 20 km za klub! Svako ko hoce moze staviti svoje ime i prezime u niku al nece niko jer ne bio mogao onda kakit po svemu,da se razumijemo i ja nekad kakim moze mi se pod nikom sam :mrgreen: Dosta sto me u klubu znaju ko sam i sta sam eto treba i ovdje da me znaju :lol: Kad se vec zakuhalo ev jos 50 km od mene za "Čelični zid" da ne bude cijelih 11 plocica vec 11,5 :D
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Šta je sad se ne smije ni pisati po forumu ako se razilaze mišljenja i stavovi :lol:
pasha

Post Postao/la pasha »

A to si zaključio iz....?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Da budem iskren licno ne znam odakle priča da se ne smije napisati na forumu svoje misljenje pa makar i bilo različito od većine. Ni u naznakama nisam to osjetio na ovom forumu a vidim i oni "Zeničani" koji su ostali vjerni sarajevskom portalu koji nije napisao ni slovo ni sliku pa ni o sinocnjoj utakmici Čelik Stupčanica upravo najavljuju propadanje ovog foruma jer ovdje vlada lobotomija i da se ne smije napisati misljenje ako je različito od većine.

Jedino sto bi volio je vidjeti sa se više raje ukljuci u diskusiju jer iz kvantiteta dobijes kvalitet. Ima 100 registrovanih a oko 20-30 samo piše. Dajte svoje misljenje u vezi bilo čega ja nisam vidio nikakvu lobotomiju i jednoumlje ovdje.

Ustvari broj registrovanih korisnika i forumaša je prešao brojku od 100. :alkohol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Jednoumlja nije bilo ni tamo, ne znam sto bi je bilo i ovdje, kad su 90% isti forumasi koji su tamo pisali, pisu i ovdje.
Samo Čelik zenički !!!
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Jednoumlje vlada samo u jednom smjeru - interes Celika na prvom mjestu. Sve ostalo se moze dogovoriti.

Misljenja se ne mogu razilaziti oko najava UO za ovu sezonu. Jasno su naglasili da se Celik moze ukljuciti u borbu za PL, uz uslov pomoci grada/kantona. Ne moze tu neko imati suprotno misljenje kada su jasno i glasno iznijeli svoje ambicije.

Mozemo se mi slagati oko igraca, ili nam se misljenja mogu razilaziti, ali oko ovakvih bitnih i jasnih stvari moramo biti jedinstveni. Sutra ce zlonamjerni koristiti isti pres protiv UO, i kad izostane podrska gorepomenutih.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

1% zenicana prati Čelik i gleda i dolazi na stadion ,od tih 1% samo ova ovde grupa ljudi pravilno gleda stvari i tako je promoviraju mada i ovde ima razlicitih pogleda u nekim stvarima .Dovoljno je samo vidjet komentare Celikovih navijaca po fb i na nasoj stranici i ostalim stranicama kako razmisljaju i kako gledaju a o tzv derbi navijacima da ne pricam na kojem su oni levelu i valja to sve ujedinit te navijace i sa gradom i privrednicima da bi imali jak Čelik.
Ja vjerujem u grad da ce uletit novca i nesto pomoc a ne vjerujem ni za Kanton ni Federaciju e sad da li ce to bit dovoljno za neku borbu za vrh ne znam.
Kako god daleko smo mi od nekog srednjeg kluba u Okviru BiH i sta da udjes u ligu 10 tu bas trebas imat jake sponzore uz grad da pomaze.
Ovako mozemo u ovoj ligi gurat a u ligi 10 nema sanse bez dobrih sponzora i pomoc grada a naravno bez ikakvog mijesanja u rad klub ,to ni po cjienu da nikad ne udjemo,radije ni gledo uvjek ovu ligu nego neke ludake u klubu.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Desetine, pa i stotine kritika je napisano od istih forumaša koji i dalje ovdje pišu i tako već godinama. Nije se štedila ni uprava, ni direktor, članovi, navijači, robijaši, simpatizeri, ženturače, rutonje, igrači, nema grupe oko kluba koja nije pretrpila kritiku.

Ono što ja osjetim među rajom a možda i vi ostali, da je ona većina koja ne dolazi na utakmice iz razno raznih razloga isfrustrirana. S vremena na vrijeme se takvi pojave i među forumskim pukom, tražeći podršku za "jakim" čovjekom, politikom, premijer ligom i kada dobiju jak argumentovan otpor u interesu kluba, onda nestanu i ne pišu dok ne uhvate neku lošu vijest kako bi mogli upirati prst u trenutni sistem.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Ja nisam ovdje pročitao da je iko napisao da se ne smije iznijeti svoje mišljenje, opet se površno čita post koji upravo o toj površnosti i govori. Dakle, R. je rekao da se ne "prenose" iskrivljene riječi (a ne da ne smiješ iznijeti vlastite), u ovom slučaju u frazi "napad na PL" kada su ljudi iz uprave rekli skroz nešto suprotno od toga. Problem je što mnogi u svojoj ostrašćenoj želji da Čelik igra PL previde ovo "AKO".
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Da li su dobili obecanje za podrsku od grada?

To je glavno pitanje. Rebalans ide od septembra, sta je obecano na sastanku sa gradonacelnikom?
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 21 srp 2024, 16:04 Da li su dobili obecanje za podrsku od grada?

To je glavno pitanje. Rebalans ide od septembra, sta je obecano na sastanku sa gradonacelnikom?
Ne bih vjerovao varalici ni sekunde, šta imaš od obećanja? Ništa, možeš samo problem napraviti da računaš na neke ozbiljne pare koje klub vrlo lako mogu zaobići ako seoska varalica ustane na pogrešnu nogu.

Rebalans u septembru, šta ako izvršenje budžetske stavke bude tek u decembru?

Uprava Slobode zakuka, za 10 dana ide rebalans budžeta Tuzle i pare na vrijeme dobiju. Ko ne vjeruje, neka ode na stranicu grada Tuzle, pogleda datume i izvršenje budžeta.

Zašto rebalans nije bio u julu, pa da klub ima jasnu sliku sa čime raspolaže, to samo on zna. Toliko o njegovom odnosu prema klubu. Da je imao volje, davno bi to završio.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Odgovori